​Zinktag og zinkinddækning udført af kompetente folk

Overvejer du at få et nyt zinktag eller monteret zinkinddækning på din bolig? Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager kan vi hjælpe med inddækning af zink lige der, hvor du ønsker det og tagdækning med zink. 

Vi hjælper kunder i Espergærde, Helsingør, Humlebæk og den øvrige del af Nordsjælland. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig.

Vi har en masse erfaring med zinkinddækning og zinktag, hvor vi har hjulpet med både store og små opgaver. Vi har kompetente blikkenslagere, der står klar med en kvalitetsløsning, når du skal have zinkinddækning eller zinktag. 

Kvalitet og godt håndværk er altid i højsædet hos os. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger at benytte vores VVS-firma.

Vi hjælper med zinkinddækning og zinktag, der hvor du ønsker det

Zinkinddækning kan være en rigtig god måde at beskytte din bygning på. Zinkinddækningen kan nemlig sørge for, at der bliver holdt tæt. Der er også noget flot og æstetisk over at have inddækning med zink.​

Zinkinddækning kan være relevant både på huset, falset, garagen og skuret og især hvis du udover det har et zinktag. 

Vi tilbyder naturligvis også montering af zinktagrender. Vælger du at få det flere steder, er der en bedre sammenhæng i det æstetiske udtryk.

Vælger du at få skorstensinddækning og gavlbeklædning i zink, får du et komplet look, hvor der er harmoni mellem materialerne. Vi står klar til at hjælpe dig med en komplet løsning, hvor end du ønsker det. Vi kan desuden også tilbyde kobberinddækning, for et endnu mere eksklusivt udseende.

Udover zinktag udfører vi selvfølgelig også andre opgaver indenfor tagkonstruktion og tagbeklædning. Eksempelvis laver vi skifertag og kobbertag – lige efter dit ønske.

Hvad koster et zinktag?

Vi er den helt rigtige løsning, når du vil have professionelle og dygtige folk til at tage sig af din zinkinddækning eller dit nye zinktag. Vi sørger for god kvalitet, og at opgaven bliver løst korrekt og effektivt – og til en billig og konkurrencedygtig pris. Den afhænger selvfølgelig af dine ønsker og behov og opgavens omfang.

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på telefon 40 14 10 79, eller skriv en e-mail til info@humlebaekvvs.dk. Så kan vi tage en snak om dine ønsker og behov.​

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT