Blikkenslager med solid erfaring​ i blikarbejde

Humlebæk VVS & Blikkenslager er din lokale blikkenslager og VVS-installatør i Helsingør og Espergærde på Nordsjælland. Vi udfører alle former for blikarbejde både hos private kunder og hos erhvervskunder.

​Når du vælger os er der ingen opgave, som er for lille eller for stor, når det kommer til blikarbejde. Vi er en mindre virksomhed, som lægger vægt på kvalitet og godt håndværk. Derfor prioriterer vi alle opgaver med samme omhu og entusiasme, så vores kunder får en lige og fair behandling.​​​

Vores services som blikkenslager

Vi tilbyder dig en masse muligheder, for at få dit blikarbejde gennemført til perfektion og med kvaliteten i centrum.

​Af blikarbejde udfører vi blandt andet:

  • ​Kviste
  • Skotrender
  • Inddækninger
  • Murkroner
  • Og mange andre blikopgaver

Vi har opbygget en solid erfaring inden for blikarbejde, og vi vil derfor gerne dele ud af vores ekspertise, gode råd og vejledning til, hvilke løsninger der passer præcist til dine ønsker og behov, samt din bolig. Vi laver selvfølgelig opsætning af tagrender.

​Skal du have udført en blikopgave, hvor din blikkenslager skal være effektiv og kvalitetsbevidst, så er vores personale altid på pletten.

​Kontakt os for et godt tilbud på blikarbejde

Har du brug for en blikkenslager til at lave effektivt og godt blikarbejde? Du kan kontakte os på telefon

40 14 10 79 eller via vores kontaktformular, hvad end du er privatkunde eller erhvervskunde. 

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, hvis du har en konkret opgave vedrørende blikarbejde, du skal have udført på Nordsjælland eller i Københavnsområdet.

​​​

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT