​Skorstensinddækning for optimal vedligeholdelse

​Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager i Espergærde, tilbyder vi optimal skorstensinddækning, i blandt andet Helsingør og resten af Nordsjælland, til virksomheder og private. Én af de ting, der ofte bliver overset i forbindelse med vedligeholdelse, er skorstensinddækning og inddækning af tagrender.

Det er to centrale faktorer, der spiller en meget væsentlig rolle, når det kommer til at holde skorstenen helt tæt. Vi er specialister med mange års erfaring, som udfører grundig og effektiv inddækning, så din tagkonstruktion forbliver tør hele året. Har du et tag og en skorsten, der trænger til et eftersyn, er vi behjælpelige med at udarbejde en løsning til dig, så du kan få den rette skorstensinddækning.

Derfor skal du have lavet skorstensinddækning

Der er inddækninger alle steder på taget, hvor to former for byggematerialer møder hinanden. Dette gælder især omkring skorsten, skotrender og taget generelt. Det er to vidt forskellige materialer, hvorfor der er behov for effektiv skorstensinddækning, der holder helt tæt. Det er typisk en fejl, der bliver begået af mange håndværkere - inddækningen er ganske enkelt ikke tæt nok, og der vil med tiden opstå revner og huller, hvor vand og fugt kan få fri passage. 

Med tiden ødelægger det både tag og skorsten. Derfor er det essentielt, at du får tjekket op på din situation, så du helt undgår potentielle skader på sigt. Her er en skorstensinddækning løsningen. Vi hjælper dig også med kvistinddækning, skotrendeinddækning og andre taginddækninger - læs mere under blikarbejde.

Ring og få et tilbud og sov trygt

​Humlebæk VVS og Blikkenslager er et erfarent og kvalitetsbevidst firma, som leverer kvalitet hver gang. Har du en formodning om, at du muligvis i den nærmeste fremtid har brug for skorstensinddækning, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan se på, hvad vi kan gøre i dit konkrete scenarie. Gør det, før det er for sent.

Stilleliggende vand kan med tiden forårsage stor skade og koste dig mange penge, hvis der skal et nyt tag eller skorsten til. Så skorstensinddækning kan være en god løsning. 

Få et uforpligtende tilbud på en løsning til din bolig, så du kan sove trygt om natten igen. Ring til os på telefon 40 14 10 79. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på inddækning af din skorsten på Nordsjælland.

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT