Renovering af tag udføres af erfarne tagdækkere

Vi udfører alt ved reparation af tag og andet tagarbejde

Hos Humlebæk VVS og Blikkenslager har vi altid en tagdækker til rådighed, som kan hjælpe dig med diverse tagarbejde. Ingen opgaver er for store eller små for os

Det kan være, at du skal have udført renovering af tag eller have foretaget nogle små tagreparationer. Uanset hvad kommer vi gerne ud til dig, hvor end du bor i Nordsjælland. Vi holder selv til i Espergærde, men kommer gerne til Humlebæk, Helsingør eller andre nærområder.

Der er mange beslutninger, der skal tages i forbindelse med renovering af tag. Vi tilbyder professionel rådgivning og hjælper dig trygt gennem hele processen. Du kan derfor være sikker på, at du får et optimalt resultatet.

Hvad koster et nyt tag?

Det er ikke muligt at sige en fast pris, når det gælder tagrenovering. Der er mange faktorer, der afgør priser, såsom om hele taget skal skiftes, eller om der er tale om reparation af tag.​

​Vi rådgiver dig gerne i forhold til hvad der er bedst for dit tag. Måske er det ikke nødvendigt, at taget udskiftes, og du kan derved spare mange penge ved kun at få en tagreparation. Hvis taget er slidt og gammelt, kan det derimod godt betale sig at få taget udskiftet. Vi vil meget gerne tage et kig på dit tag, så vi kan vurdere, hvilken løsning der er bedst for dig.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af tag

Sidder du inde med nogle spørgsmål? Kontakt os endelig, så vi kan tale nærmere om dine muligheder. og udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan enten ringe til os på 40 14 10 79, skrive på info@humlebaekvvs.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at udføre et solidt resultat for dig.​

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT