Nyt toilet? Lad os klare det for dig​

Skal du have lavet nyt badeværelse, og mangler du et nyt toilet? Hos Humlevæk VVS & Blikkenslager kan vi hjælpe dig med den helt rigtige løsning. Vi holder til i Espergærde, men kommer gerne til Humlebæk, Helsingør og andre byer på Nordsjælland.

Når du vælger os som din VVS-installatør, får du en kompetent VVS-mand, der har mange års erfaring med VVS-installationer. Herunder også opsætning af nyt toilet. Vi har en masse erfaring inden for området, hvorfor vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med at få et nyt toilet. 

Hvis du vil have en kvalitetsløsning, er det os, du skal vælge.

Vi kan klare levering og montering

Når du skal have nyt toilet, kan vi både klare levering og montering. Vi sørger for, at toilettet bliver koblet rigtigt op, så du i løbet af ingen tid kan have et fuldt funktionelt badeværelse igen.​

Der er mange forskellige toiletter at vælge imellem. Det kan nogle gange gøre det svært at vælge det rigtige. Vi står altid klar til at komme med gode råd til, hvilket toilet du skal vælge. 

Vi kan tage en snak om dit behov og dit budget, hvorefter vi helt sikkert kan komme med et eller flere forslag, der lever op til dine krav. Vi kan derefter sørge for at skaffe dit nye toilet og montere det efterfølgende.

Lad os hjælpe dig med at få et nyt toilet

Vi er den helt rigtige løsning, når du ønsker en autoriseret VVS’​er til at klare monteringen af dit nye toilet. Vi sørger for en løsning, der kan holde i mange år, og som passer til badeværelset.

Er du interesseret i at få en pris på et nyt toilet eller høre mere om, hvad vi kan hjælpe med? Tag kontakt til os på telefon 40 14 10 79, eller skriv til vores e-mail info@humlebaekvvs.dk., så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT