Skifertag​

Humlebæk VVS & Blikkenslager er din lokale ekspert, når det drejer sig om skifertag. Vi opsætter og renoverer skifertag til såvel private kunder som for erhvervskunder i Helsingør, Humlebæk, Espergærde og resten af Nordsjælland.

​Vi varetager både arbejdet af nye skifertage, ligesom vi selvfølgelig også udfører reparationsarbejde.

​Lang holdbarhed med skifertage

​Ønsker du nyt tag på din bolig eller beboelsesejendom, er skifertag værd at overveje. Ikke alene er et skifertag smukt at se på, det har også en lang levetid og kræver ingen form for vedligeholdelse.

​Med et skifertag skal du således ikke bekymre dig om slidtage eller forandringer i farven, hvorfor det i længden også er den billigste løsning, når det drejer sig om nyt tag.​

​Hos Humlebæk VVS og Blikkenslager har vi mange års erfaring i skifertag, og som den mindre virksomhed, vi er, er du sikker på, at vi har tiden til at prioritere din opgave. Vi lægger stor vægt på at udføre et arbejde i højeste kvalitet, og vi går til opgaverne med samme entusiasme for det solide håndværk.

​Når vi står for arbejdet med dit skifertag, er du derfor garanteret et ordentligt og holdbart kvalitetsarbejde og et resultat efter dine ønsker og krav.

Kontakt os for en uforpligtende snak

​Kontakt os på telefon 40 14 10 79 eller via vores kontaktformular allerede i dag, hvis du går med planer om et nyt skifertag.

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT

Telefon: 40 14 10 79

E-mail: Se mail