Skifertag​ montage fra din lokale ekspert

Montering og renovering af høj kvalitet

Humlebæk VVS & Blikkenslager er din lokale ekspert, når det drejer sig om skifertag. Vi opsætter og renoverer til såvel private kunder, som for erhvervskunder i Helsingør, Humlebæk, Espergærde og resten af Nordsjælland.

​Vi varetager både arbejdet af nye skifertage, ligesom vi selvfølgelig også udfører reparationsarbejde på brugte. Hos Humlebæk VVS og Blikkenslager har vi mange års erfaring med både naturskiftertag og eternitskifer, og som den mindre virksomhed vi er, er du sikker på, at vi har tiden til at prioritere din opgave.

​Lang holdbarhed

​Ønsker du nyt tag på din bolig eller beboelsesejendom, er skifertag værd at overveje. Ikke alene er det smukt at se på, det har også en lang levetid og kræver ingen form for vedligeholdelse. Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager kan du vælge imellem følgende:

·​ Naturskifertag

·​ Eternitskifer tag

Den største forskel er farven, men udover det besidder begge typer samme stærke funktion. Med et skifertag skal du således ikke bekymre dig om slitage eller forandringer i farven, hvorfor det i længden også er den billigste løsning, når det drejer sig om nyt tag.

Få hjælp med at vælge dit nye tag

Vi lægger stor vægt på at udføre et arbejde i højeste kvalitet, og vi går til opgaverne med samme entusiasme for det solide håndværk. Når vi står for arbejdet, er du derfor garanteret et ordentligt og holdbart kvalitetsarbejde og et resultat efter dine ønsker og krav.​

Er du i tvivl om du skal vælge naturskifertag eller eternitskifer? Vi har mange års erfaring inden for begge typer, og kan derfor tilbyde dig professionel rådgivning.

Kontakt os på telefon 40 14 10 79 eller via vores kontaktformular allerede i dag, hvis du går med planer om et nyt tag. Vores priser afhænger af flere faktorer, men hvis du fortæller os om dine behov og ønsker, kan vi lettere give dig en pris eller et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT