Skifertag​ montage fra din lokale ekspert

Humlebæk VVS & Blikkenslager er din lokale ekspert, når det drejer sig om skifertag. Vi opsætter og renoverer skifertag til såvel private kunder, som for erhvervskunder i Helsingør, Humlebæk, Espergærde og resten af Nordsjælland.

​Vi varetager både arbejdet af nye skifertage, ligesom vi selvfølgelig også udfører reparationsarbejde på brugt skifertag. Hos Humlebæk VVS og Blikkenslager har vi mange års erfaring i skifertag, og som den mindre virksomhed vi er, er du sikker på, at vi har tiden til at prioritere din opgave.

​​

​Lang holdbarhed med nyt skifertag

​Ønsker du nyt tag på din bolig eller beboelsesejendom, er skifertag værd at overveje. Ikke alene er et nyt skifertag smukt at se på, det har også en lang levetid og kræver ingen form for vedligeholdelse.

​Med et skifertag skal du således ikke bekymre dig om slitage eller forandringer i farven, hvorfor det i længden også er den billigste løsning, når det drejer sig om nyt tag.

Få hjælp med at vælge nyt tag

Vi lægger stor vægt på at udføre et arbejde i højeste kvalitet, og vi går til opgaverne med samme entusiasme for det solide håndværk. Når vi står for arbejdet med dit skifertag, er du derfor garanteret et ordentligt og holdbart kvalitetsarbejde og et resultat efter dine ønsker og krav.​

Er du i tvivl om du skal vælge naturskifertag eller eternitskifer? Vi rådgiver dig altid omkring valg af skifertag. Vi har mange års erfaring med skifertag opbygning og ved derfor, hvad der passer hvor - men vi lytter selvfølgelig altid til dine egne ønsker til dit nye tag på Nordsjælland eller i Hovedstaden.

Få en uforpligtende snak om skifertag priser

​Kontakt os på telefon 40 14 10 79 eller via vores kontaktformular allerede i dag, hvis du går med planer om et nyt skifertag. Prisen afhænger af flere faktorer, men hvis du fortæller os om dine behov og ønsker, kan vi lettere give dig et prisoverslag eller et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os.​

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT