Renovering af badeværelse i høj kvalitet​

Humlebæk VVS & Blikkenslager på Nordsjælland er specialiseret i løsninger og akutte udredninger inden for bad og toilet, herunder renovering af badeværelse og opbygning af nyt badeværelse.

Råd og vejledning til badeværelsesrenovering

Vi laver alle former for VVS arbejde i området omkring Espergærde, Humlebæk og Helsingør. Også en komplet renovering af badeværelset. I dag er badeværelset meget mere end blot et funktionelt toilet og bad. I dag skal funktionaliteten gå hånd i hånd med et smukt og behageligt design, der er rart at opholde sig i, samtidig med, at det er rengøringsvenligt og praktisk.

​Vi kan give gode råd og vejledning til et nyt badeværelse, der stemmer overens med lige præcis dine ønsker og behov. Vi kan stå for alt fra nedrivning af det gamle bad til at sørge for at det nye står klart. 

Med en totalentreprise skal du som kunde ikke tænke på noget selv, men blot glæde dig til dit nye badeværelse, som er lavet af et professionelt og kvalitetsbevidst VVS-firma.

Renovering af badeværelser og toiletter til lejlighedskomplekser

Skal der nye toiletter og bade i flere lejligheder, og skal det laves inden for en kort tidsramme? Så er Humlebæk VVS & Blikkenslager de rette til jobbet.

Vi har faste samarbejdspartnere, der har den samme sans for kvalitet og effektivitet som vi selv har, når det gælder renovering af badeværelse, hvorfor du er garanteret et topresultat.

​Kontakt os for en snak om nyt badeværelse eller renovering

Drømmer i om nyt badeværelse, så kontakt os på telefon 40 14 10 79 og få en professionel og grundig VVS-installatør til at stå for jeres renovering af badeværelse. 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud inden vi går i gang med opgaven. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om generelle priser på nyt badeværelse eller badeværelsesrenovering på Nordsjælland.

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT

Telefon: 40 14 10 79

E-mail: Se mail