Er det tid til et nyt badeværelse eller renovering af badeværelse?

Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager er vi specialiseret i løsninger og akutte udredninger inden for bad og toilet, herunder renovering af badeværelse og opbygning af helt nyt badeværelse.

Vi holder til i Nordsjælland, hvor vi gennem tiden har hjulpet mange kunder med nyt bad og andet badeværelsesrenovering i bl.a. Humlebæk, Helsingør og Espergærde. Vi er medlem af Håndværkergaranti, hvilket er din sikkerhed for et professionelt udført stykke arbejde – hver gang.

Råd og vejledning til renovering af badeværelse

Vi laver alle former for renovering – også en komplet renovering af badeværelse. I dag er badeværelset meget mere end blot et funktionelt toilet og bad. I dag skal funktionaliteten gå hånd i hånd med et smukt og behageligt design. Det skal gerne være rart at opholde sig i samtidigt med, at det er praktisk og rengøringsvenligt.

Vi kan give gode råd og vejledning til et nyt badeværelse, der stemmer overens med lige præcis dine ønsker og behov. Vi kan stå for alt fra nedrivning af det gamle bad til at sørge for, at det nye står helt klart. Med en totalentreprise skal du som kunde ikke tænke på noget selv, men blot glæde dig til dit nye badeværelse, som er lavet af et professionelt og kvalitetsbevidst blik- og VVS-firma.

Nyt badeværelse og toilet til lejlighedskomplekser

Skal der nye toiletter og bade i flere lejligheder, og skal det laves inden for en kort tidsramme, f.eks. i et lejlighedskompleks? Så er vi de helt rette til jobbet!

Vi har faste samarbejdspartnere, der har den samme sans for kvalitet og effektivitet, som vi selv har. Derfor er du altid garanteret et topresultat, når det gælder renovering af badeværelse og andre opgaver.

Ring til os for en god pris på badeværelsesrenovering

Men hvad koster et nyt badeværelse? Og hvad koster renovering af badeværelse? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud inden vi går i gang med opgaven. Vores priser afhænger naturligvis af størrelsen på badeværelset, valg af materialer samt mange andre parametre. Vi tilbyder dog altid en god, fair og konkurrencedygtig pris på vores arbejde.

Hvis du drømmer om et nyt badeværelse, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 40 14 10 79 eller e-mail info@humlebaekvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT