Varme - installation, reparation og service​

Humlebæk VVS & Blikkenslager er din førende VVS’er inden for varme. Vi monterer og installerer alt fra gulvvarme til fjernvarme, ligesom vi også kan stå for reparation, service og en fast ejendomsservice til boligselskaber og boligforeninger.

​Vi udfører blandt andet:

  • Varmeinstallationer/udskiftning
  • Reparation på installationer
  • Servicetjek
  • Rådgivning om forskellige muligheder

Hurtig service

Vil du have skiftet det gamle oliefyr ud med en gaskedel, eller er boligen pludselig blevet iskold? Så er den akutte hjælp ikke langt væk.

​Vi lægger stor vægt på at kunne rykke hurtigt ud til vores kunder - store som små, hvad enten det drejer sig om et årligt eftersyn, tjek af radiatoren eller installation af ny gaskedel. Vores erfaring og ekspertise inden for branchen sikrer dig et arbejde i høj kvalitet, hvor både energi og økonomi er tænkt ind i den endelige løsning.

​Spar penge og få et bedre indeklima

Vi kan rådgive og vejlede om den bedste varmeløsning i din bolig. Eksempelvis er der mange penge at spare på varme- og elregningen ved at udskifte det gamle oliefyr med et kondenserende naturgasfyr. Ligeledes kan den rigtige varmeløsning også give et bedre indeklima for dig og din familie og derved også være med til at forøge boligens værdi.

​Vi kommer ud og ser på boligen og giver vores bud på den bedste løsning.

​Kontakt os på telefon 40 14 10 79 og få et uforpligtende tilbud på en fremtidssikret løsning fra din autoriserede VVS-installatør.

​​

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT