​Fjernvarmeinstallation – montering og fjernvarmeservice

Installation af fjernvarmeanlæg

Ønsker du kompetent service på din fjernvarmeinstallation? Så er du kommet det rette sted. Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager tilbyder vi både fjernvarmeservice og montering af fjernvarme.

Vi er autoriserede VVS-installatører og vi servicerer kunder i bl.a. Espergærde, Helsingør, Humlebæk og resten af Nordsjælland samt mange andre steder.

Få en nem, billig og miljørigtig fjernvarmeinstallation

Fjernvarme er en nem, billig og miljørigtig opvarmningskilde, og derfor er der flere og flere, som udskifter deres olie- og gasfyr med et fjernvarmeanlæg. Der er især penge at spare, hvis man går fra elvarme til fjernvarme.

Vi tilbyder udskiftning og montering af fjernvarmeanlæg, og vi tilbyder service og reparation af eksisterende anlæg. Du kan bestille os fra gang til gang, men du kan også lave en fast serviceaftale på din fjernvarmeinstallation. Vi er naturligvis altid klar til at køre ud til akutte opgaver.​

Hvad koster fjernvarme?

Prisen for fjernvarme afhænger af dit lokale fjernvarmeværk. Det er også varmeværket, som fastsætter pris for at blive tilsluttet. Vores priser for installation af fjernvarme afhænger bl.a. af, om du tidligere har haft gas- eller oliefyr. Du skal f.eks. have fjernet olietanken, hvis du har haft oliefyr. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser, og som en ekstra sikkerhed er vi medlem af Håndværkergaranti.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om etablering af nye fjernvarmeinstallationer og om service af eksisterende fjernvarmeanlæg. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 40 14 10 79 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@humlebaekvvs.dk. Derudover er det også muligt at udfylde kontaktformularen, hvor vi vil vende tilbage hurtigst muligt.​

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT