Kobberinddækning med fokus på kvalitet​

Drømmer du om kobberinddækning på din bygning? Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager står vi klar til at hjælpe dig med kobberinddækning lige der, hvor du ønsker det. Vi har allerede hjulpet flere kunder i Espergærde, Helsingør, Humlebæk og andre byer på Nordsjælland med inddækning og andet blikarbejde.

Vil du have kobberinddækning, hvor kvaliteten er i orden, er vi den helt rigtige løsning. Kvaliteten er i højsædet ved os, både når det kommer til materialer og udførelsen af en opgave. Dette gælder også, når det kommer til kobberinddækning. Vi har en masse kompetencer inden for området, som kommer dig til gode, når du vil have et flot og holdbart resultat.

Vi sørger for den optimale inddækning

Kobber kan bruges til flere forskellige formål. Det kan blandt andet være optimalt at bruge til skorstensinddækning. Derudover fungerer det også rigtig godt som gavlbeklædning. Oveni kommer det selvfølgelig, at det er optimalt at benytte til inddækning.

Kobberinddækning har et karakteristisk udseende, som mange er vilde med. Alternativt kan du også vælge zinkinddækning, hvis du mere er til det udseende.

Uanset om du ønsker kobberinddækning eller en anden form for inddækning, står vi klar til at hjælpe. Vi kan sørge for monteringen, hvor vi følger de anbefalede retningslinjer. Vil du have kompetente folk på opgaven, er vi den helt rigtige løsning.

Kontakt os for yderlige information om kobberinddækning

Har du brug for vejledning eller gode råd til kobberinddækning, står vi til rådighed. Vi kommer gerne med gode idéer til en optimal løsning. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. Her kan vi også oplyse dig om en pris på din pågældende opgave.

Skal vi hjælpe dig med kobberinddækning? Ring til os på 40 14 10 79, eller skriv til vores e-mail info@humlebaekvvs.dk.​

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT