Få hjælp fra erfarne VVS’er til en akut vandskade​

Vi hjælper med kontakt til forsikring

Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager hjælper vi med alle typer af vandskader. En vandskade opstår som regel meget akut, og vi kommer derfor ud med det samme, når du har brug for os.

Vi holder til i Espergærde, men vi kører gerne ud til kunder i nærliggende områder i Nordsjælland, såsom Helsingør og Humlebæk. Vi har mange års erfaring med akutte vandskader, og vi står også gerne for kontakten med forsikringsselskabet, så du slipper for det. Vi tager os af hele processen og sørger for, at du hurtigst muligt får den hjælp, du har brug for.

Uanset hvordan din vandskade er opstået, kommer vi med et løsningsforslag. Hvis det er dit gulv, der har fået vandskade, kan det blive nødvendigt at erstatte den del af gulvet, der er beskadiget. Vi sørger for at tage snakken med forsikringen om, hvad den dækker. 

​​

Kontakt os for en uforpligtende pris ​

Det kan være svært at give en fast pris på, hvad håndtering af vandskader koster – det kommer nemlig an på, hvad opgaven omhandler. En vandskade kan være meget forskellig i omfang, og det kan variere, hvordan den skal håndteres. Derfor er det bedst, at du kontakter os for priser, hvor du efterfølgende vil få et uforpligtende tilbud.

Har du nogle spørgsmål? Vi står klar til din henvendelse. Du kan kontakte os ved at ringe på 40 14 10 79, skrive til info@humlebaekvvs.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT