Tagdækker tilbyder professionel opsætning af tagrender

Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager stiller vi gerne en professionel tagdækker til rådighed. Vi udfører tagarbejde som bl.a. udskiftning af tagrender, opsætning af zinktagrender, montage af skifertag og meget mere. Vi arbejder for både private og erhverv i Helsingør, Espergærde, Humlebæk og resten af Nordsjælland.

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi er en mindre virksomhed, og har derfor mulighed for at prioritere alle opgaver med samme omhu og entusiasme. Det gælder uanset om vores tagdækker skal udføre montering af tagrender eller noget helt andet tagarbejde.

Vi prioriterer faglig kvalitet og høj arbejdsmoral – derfor er vi kvalificerede til at hjælpe både erhvervskunder og private kunder til den bedste løsning, når der skal lægges nyt tag eller opsættes tagrender med regnvandsopsamling.

Montering af tagrender og andre muligheder

Med en solid erfaring i rygsækken, kan vi hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Vi tilbyder bl.a. hjælp til:​

  • Opsætning af tagrender
  • Udskiftning af tagrender
  • Reparation og tætning af tagrender
  • Reparation af tilstoppet tagrende
  • Zinktagrender
  • Montering af nedløb
  • Taglægning
  • Tagrenovering

Vi udfører vores tagdækkeropgaver i skifer, blik, zink, kobber og plastik. Vi lægger vægt på, at vi kan rykke ud med det samme samt kan udføre opgaven effektivt og med kvaliteten i orden.

Vores tagdækker sørger for, at du altid får et smukt og holdbart resultat, når du vælger os til din opgave, f.eks. montering af tagrender og andet tagarbejde.

Hvad koster zinktagrender?

Vores priser varierer alt efter den enkelte opgave. Vi kan derfor ikke give en konkret pris førend vi har været ude og besigtige opgaven. Derefter kan vi give et uforpligtende tilbud på det, du ønsker vi skal lave.

Derudover varierer prisen naturligvis også alt efter, om du ønsker zinktagrender eller tagrender i et helt andet materiale. Vi rådgiver dig gerne, så du kan vælge den helt rigtige løsning.

Vi er desuden medlem af Håndværkergaranti, hvilket er din sikkerhed for professionelt udført arbejde.

Ring til os for en god pris på tagrender

Har du brug for hjælp til arbejde vedrørende tagrender, nedløb, taglægning eller tagrenovering i Nordsjælland eller København? Så skal du ikke tøve med at kontakte os for mere information.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 14 10 79 eller via vores kontaktformular

Du kan også skrive til e-mail info@humlebaekvvs.dk, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave, pris eller blot ønsker et gratis tilbud på opsætning af tagrender.

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT