Tagdækker til opsætning af tagrender for private og erhverv

Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager er vi også tagdækkere. Vi udfører tagdækkerarbejde som blandt andet opsætning af tagrender, udskiftning af tagrender og montage af skifertag, for både private og erhverv i Helsingør, Espergærde, Humlebæk og resten af Nordsjælland.

Hos os er ingen tagdækkeropgave for stor eller for lille. Vi er en mindre virksomhed, og har derfor mulighed for at prioritere alle opgaver med samme omhu og entusiasme, hvad end vores tagdækker skal lave nye tagrender eller andre former for tagarbejde for dig.

​Vores kunders opgaver er lige vigtige for os. Vi prioriterer faglig kvalitet og høj arbejdsmoral, og derfor er vi kvalificeret til at hjælpe både erhvervskunder og private kunder til den bedste løsning, når der skal lægges nyt tag på et hus, en garage eller en overdækket terrasse, samt hvis du skal have lavet tagrender med regnvandsopsamling.

Muligheder med os som din tagdækker

​Med en solid erfaring i rygsækken, kan vi hjælpe dig med tagarbejde i mange afskygninger.

Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Opsætning af tagrender
  • Udskiftning af tagrender
  • Reparation og tætning af tagrender
  • Zinktagrender
  • Montering af nedløb
  • Taglægning
  • Tagrenovering

Vi udfører vores tagdækkeropgaver i skifer, blik, zink, kobber og plastik. Vi lægger vægt på, at vi kan rykke ud med det samme, og udføre opgaven effektivt og med kvaliteten i orden. ​​

Vores tagdækker sørger for, at du altid får et smukt og holdbart resultat, når du vælger os til at lave opgaver vedrørende dine tagrender eller andre former for tagarbejde.

​​​Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager udfører vi altid arbejdet med kvalitetsbevidsthed, således skal vores kunders tilfredshed være i top, når vores professionelle tagdækker har udført vores del af jobbet med taginddækning og opsætning af zinktagrender.

Således vil vores tagdækker altid sørge for at dine opgaver såsom opsætning af tagrender, nedløb og andre former for tagarbejde er i orden.

​Kontakt os for et tilbud på opsætning af zinktagrender eller anden tagdækning

Har du brug for hjælp til arbejde vedrørende tagrender, nedløb, taglægning eller tagrenovering på Nordsjælland eller København?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 14 10 79 ​eller via vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave, pris, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave fra vores tagdækker på Nordsjælland.

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT

Telefon: 40 14 10 79

E-mail: Se mail