Profil​

Humlebæk VVS & Blikkenslager er en mindre virksomhed med mange års erfaring inden for VVS- og blikarbejde.

​Virksomheden ejes i dag af autoriseret VVS-installatør Bo Mortensen, der i sin tid blev lært op i det nu ældre firma. Med erfaring, der spænder fra undervisning af unge VVS-lærlinge til at drive sin egen VVS-virksomhed, har Humlebæk VVS & Blikkenslager kompetencerne til at tage sig af enhver opgave.​

God og hurtig service

Som en lille virksomhed lægger vi stor vægt på at kunne servicere vores kunder hurtigst muligt. Vi prioriterer den gode og hurtige service lige så højt som kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Vi rykker hurtigt ud til akutte hasteopgaver og forfordeler ikke nogle kunder over andre – uanset opgavens omfang.

​Vores medarbejdere er veludannede fagmænd, der konstant er opdateret på det nyeste inden for branchen, hvilket sikrer dig et holdbart og fremtidssikret resultat.

​Vi står gerne til rådighed med yderligere oplysninger om vores arbejde og kommer gerne ud til et personligt møde for at give et uforpligtende tilbud på din opgave.

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 14 10 79 eller bruge kontaktformularen til højre her på hjemmesiden.

​​

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT