​Zinkinddækning udført af kompetente folk

Overvejer du at få monteret zinkinddækning på din bolig? Hos Humlebæk VVS & Blikkenslager kan vi hjælpe med inddækning af zink lige der, hvor du ønsker det. Vi hjælper kunder i Espergærde, Helsingør, Humlebæk og den øvrige del af Nordsjælland. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig.

Vi har en masse erfaring med zinkinddækning, hvor vi har hjulpet med både store og små opgaver. Vi har kompetente blikkenslagere, der står klar med en kvalitetsløsning, når du skal have zinkinddækning. Kvalitet og godt håndværk er altid i højsædet hos os. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger at benytte vores VVS-firma.

Vi hjælper med inddækning, der hvor du ønsker det

Zinkinddækning kan være en rigtig god måde at beskytte din bygning på. Zinkinddækningen kan nemlig sørge for, at der bliver holdt tæt. Der er også noget flot og æstetisk over at have inddækning med zink.​

Zinkinddækning kan være relevant både på huset, garagen og skuret. Vælger du at få det flere steder, er der en bedre sammenhæng i det æstetiske udtryk. 

Vælger du at få skorstensinddækning og gavlbeklædning i zink, får du et komplet look, hvor der er harmoni mellem materialerne. Vi står klar til at hjælpe dig med en komplet løsning, hvor end du ønsker det. Vi kan desuden også tilbyde kobberinddækning, for et endnu mere eksklusivt udseende.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi er den helt rigtige løsning, når du vil have professionelle og dygtige folk til at tage sig af din zinkinddækning. Vi sørger for god kvalitet, og at opgaven bliver løst korrekt og effektivt.

Vil du høre mere om vores priser, er du altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 14 10 79, eller skriv en e-mail til info@humlebaekvvs.dk. Så kan vi tage en snak om dine ønsker og behov.​

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT

Telefon: 40 14 10 79

E-mail: Se mail