Nyt badeværelse i høj kvalitet​

Humlebæk VVS & Blikkenslager er specialiseret i løsninger og akutte udredninger indenfor 

bad og toilet, herunder nyt badeværelse.

​Råd og vejledning til nyt badeværelse

Vi laver alle former for VVS arbejde i området omkring Espergærde og Helsingør, også et helt nyt badeværelse. I dag er badeværelset meget mere end blot et funktionelt toilet og bad. I dag skal funktionaliteten gå hånd i hånd med et smukt og behageligt design, der er rart at opholde sig i samtidig med, at det er rengøringsvenligt og praktisk.

​Vi kan give gode råd og vejledning til et nyt badeværelse, der stemmer overens med lige præcis dine ønsker og behov. Vi kan stå for alt fra nedrivning af det gamle bad til at sørge for at det nye står klart. Med en totalentreprise skal du som kunde ikke tænke på noget selv, men blot glæde dig til dit nye badeværelse, som er lavet med et professionelt og kvalitetsbevidst VVS-arbejde.

​​Badeværelser og toiletter til lejlighedskomplekser

Skal der nye toiletter og bade i flere lejligheder, og skal det laves inden for en kort tidsramme? Så er Humlebæk VVS & Blikkenslager den rette til jobbet. Vi har faste samarbejdspartnere, der har den samme sans for kvalitet og effektivitet som vi selv har, når det gælder VVS arbejde, hvorfor du er garanteret et topresultat.

​Kontakt os for en snak om nyt badeværelse

Drømmer i om nyt badeværelse, så kontakt os på telefon 40 14 10 79 og få en professionel og grundig VVS’er til at stå for jeres nye badeværelse. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud inden vi går i gang med opgaven.

Bliv ringet op!

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med? udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt..

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Scan vores QR Koder​

FIRMAET

Humlebæk VVS &

Blikkenslager ApS

KONTAKT

Telefon: 40 14 10 79

E-mail: Se mail

FIND VEJ

Mindevej 21
​3060 Espergærde